*Loading images, Please wait... *
This may take some time depending on the file size and your internet connection

Don't forget to bookmark this page.

Wednesday, July 29, 2009

Weird Fashion In Japan

Weird Fashion In Japan @ strange world


Weird Fashion In Japan @ strange world

Weird Fashion In Japan @ strange world

Weird Fashion In Japan @ strange world

Weird Fashion In Japan @ strange world

Weird Fashion In Japan @ strange world

Weird Fashion In Japan @ strange world

Weird Fashion In Japan @ strange world

Weird Fashion In Japan @ strange world

Weird Fashion In Japan @ strange world

17 comments:

Hazzy Ishak said...

OMG. They're look like ghost...haha

zainuddin said...

Ni apo nie...Jembalang ko, pontianak ko, tak pun badut sarkas kot.....kalau malam jumpa macam aku lari.

yat_yatie said...

frEaK...Adoi yai..fesyen apa ni.. cm xnormal jer..bersederhana la dlm berfesyen.huhu..sekian..

Wan Arief Imran Wan Razali said...

oleh kerana Heath Ledger dah meninggal,maka syarikat pembikinan filem Hollywood,Warner Brothers telah membuat audition terbuka bagi sesiape yg berminat utk berlakon watak thriller the Joker..hahapronsid

provoke said...

Apo lah perangai bebudak jepun ni..!!..macam manalah gamaknyer muka macam ni nak g jumpa mak mertua..!!!...

Ava said...

aku rasa mcm nak sepak jer tengok muka dia nie..hancus!!hodoh giler...wat malu jer!!

Putra Mahkota said...

Diorang ni dah kehabisan idea nak bersolek... huhuhu.

Putra Mahkota said...

Diorang ni dah kehabisan idea nak bersolek.....huhuhu.

Keranda-7 said...

bile hati dah kosong, manusia mencari pelbagai jalan untuk mengisinya semula, tapi, berjayakah mereka?

♔syarifah♚ said...

Wonder who started this kind of 'fashion'.. parents lalu sbelah pon xkenal anak sendri klu camni rupenye (-_-")

Rastam Jamali said...

diorang ni da terlebih maju dan advance..so x perlu nak diherankan...

scedrom said...

fesyen nie dorang panggil fesyen panda...banyak kat ura shinjuku kalau tak silap

fADzly (wAK) said...

macam badut sarkis

Mohd Helmi Bin Rakhani said...

Ini klu kat Malaysia, diorang tangkap letak kat tanjung rambutan @ tampoi klu xsilap aku...

brodamak said...

da macam binatang da...ingatkan manusia ikut perangai binatang jer rupa2nya muka pun nak jadi cam binatang

cherrie said...

perempuan2 hello kitty namanya nih...

modo-san said...

kalau awek aku buat macam ni, sah2 kene makan penampo

Blog Widget by LinkWithin